Dører til alle formål

Bilde av noen dører vi har laget.

Kom til oss i Tingvoll Dør og Vindu med en plantegning eller skisse, og fortell oss hva du ønsker. Dersom du ønsker en ny dør, men ikke vet akkurat hva du ser etter, hjelper vi deg å finne den beste løsningen for deg og dine behov. Ta kontakt med oss i dag.

 • Ytterdører

  Alle dører lages etter mål og ønske fra kunder. Vi lager enkle dører, tofløysdører, dører med og uten glass. Dørene er isolerte med tettelister og utstyres med sylinderlås.

 • Balkongdører

  Lages etter mål og ønske fra kunder. Espagnolett lukking med standard vrider.

 • Maling

  Vi bruker oljebasert grunning og toppstrøk. Standard farge er hvit NCS S 0502-Y. Annen farge kan avtales. Linoljemaling kan også være aktuelt

 • Måltaking

  Send oss gjerne en tegning som viser hvordan døren skal være eller et bilde av eksisterende dør, så finner vi i fellesskap den beste løsningen for akkurat ditt prosjekt.

En innerdør vi har produsert.Ytterdør
YtterdørYtterdør
YtterdørYtterdør
YtterdørYtterdør
 • Trevirke

  Tettvokst furu med mye kjerneved. Til dører brukes laminert furu med fingerskjøter. Vi kan også levere døra i accoya trevirke som er fremstilt på en miljøvennlig måte. Accoya gir god stabliitet og holdbartet.

 • Beslag

  Alle utvendige hengsler er varmgalvaniserte. Kan fås i ulike varianter til sidehengslede vinduer.

 • Glass

  Som standard til vinduer og dører brukes to-lags energiglass. Tre-lags glass kan brukes på forespørsel. Vi kan også tilby andre typer glass som laminert, herdet eller ulike typer ornamentglass.

Vi leverer også spesialsydde dørvridere til dørene vi produserer.
Vi leverer også spesialsydde dørvridere.
Vi leverer også spesialsydde dørvridere.
Vi leverer også spesialsydde dørvridere.