Vinduer til alle formål

Tingvoll Dør og Vindu har gjennom de siste 50 årene blitt en spesialister på å utvikle og produsere ulike vinduer på mål som ikke er standard. Alle våre vinduer blir produsert etter mål, og vi har kunder over hele landet, som setter pris på vårt gode og solide håndverk.

Vi har blant annet levert vinduer til Utenriksdepartementet. Det er ikke uvanlig for oss i Tingvoll Dør og Vindu å få oppdrag fra Riksantikvaren/vernemyndighetene. I slike prosjekt kreves det spesialtilpassede vinduer som beholder det gamle og viktige uttrykket. Vi tar dette på største alvor.

 • Kobla vinduer

  Kobla vinduer med enkelt glass i ytre og indre rammer. Eller med enkelt glass i ytre rammer og med 2-lags isolerglass i indre rammer.

 • Vindu med isolerglass

  Ulike typer vinduer med to eller tre lags glass. Fastvindu, sidehengslet, sidesving eller toppsving.

 • Varevindu

  For montering på innsiden av eksisterende vinduer. Kan leveres med isolerglass eller enkelt glass.

buede vinduer

Tingvoll Dør og Vindu bruker kun heltre skurlast av furu med mye kjerneved. Kjerneved er den innerste delen av trestokken, og har tradisjonelt vært brukt på utsatte steder på en bygnings konstruksjon, som vinduer.

Kjerneved er gjennomtrukket av harpiksstoffer, som inneholder sopphemmende stoffer. Det bør også være en innvendig side i trevirket som er mest mulig kvistfri.

 • Tilbehør - Profiler

  Ut over standard løsninger på vinduer, kan kunden velge i ulike profiler på midtposter. Vindushengsler og vindushasper kan leveres i ulike varianter.

 • Maling

  Vi bruker Oljebasert grunning og toppstrøk. Standard farge erhvit NCS S 0502-Y. Annen farge kan avtales. Linoljemaling kan også være aktuelt.

 • Måltaking

  Send oss gjerne en tegning som viser hvordan vinduet skal være eller et bilde av eksisterende vindu, så finner vi i fellesskap den beste løsningen for akkurat ditt prosjekt.

Her ser du to av våre mestselgende profiler:
Vindu profil dekor
Vindu flat profil
Vi har blant annet levert vinduer til Utenriksdepartementet. Ikke uvanlig å få oppdrag fra Riksantikvaren/vernemyndighetene hvor det kreves spesialtilpassede vinduer som beholder det gamle uttrykket.
vindu
vindu
vindu
vindu
vindu
vindu